Contact

Routebeschrijving

PER OPENBAAR VERVOER

NS-station Bussum-Zuid
Neem de uitgang via perron 2 (trap naar boven). Houd nu links aan. U loopt de Brinklaan in en na ongeveer 200 meter vindt u het regiokantoor aan uw linkerhand op de hoek van de Brinklaan en Gooibergstraat.

Buslijn 107
Buslijn 107 heeft een halte bij NS-station Bussum-Zuid.

PER AUTO

LET OP!
Ons nieuwe adres (Burgemeester de Bordesstraat 80) zal in routeplanners veelal niet, of pas na een recente update beschikbaar zijn. Aangezien het gebouw van de regio op de voormalige locatie in Bussum is gesitueerd, raden wij u aan voorlopig ons oude adres in uw routeplanner te programmeren: Brinklaan 136, 1404 GV

Vanuit Amsterdam over de A1
Via afrit 7 (Bussum) verlaat u de A1. Aan het einde van de afrit gaat u linksaf, u kruist de A1 en gaat rechtsaf richting Bussum. U rijdt dan rechtdoor de Huizerweg op en aan het einde daarvan (2e rotonde) neemt u de tweede afslag naar de Kerkstraat. Bij de volgende rotonde neemt u de derde afslag naar de Brinklaan. Op de volgende rotonde (ter hoogte van Brinklaan 136) rijdt u via de eerste afslag de parkeergarage in onder het regiokantoor. U kunt de auto ook parkeren aan de Burgemeester de Bordesstraat. Beide opties betaald parkeren.

Vanuit Utrecht/Amersfoort over de A1
Via afrit 8 (Blaricum/Huizen) verlaat u de A1. Aan het einde van de afrit gaat u linksaf (verkeerslichten bij Tergooiziekenhuizen Blaricum). Na ± 100 m bij de volgende kruising (verkeerslichten) gaat u weer linksaf, onder de A1 door en dan direct naar rechts. U rijdt dan parallel aan de A1, richting Bussum. Bij het ANWB-bord (richting 's-Graveland) gaat u linksaf de Ceintuurbaan op; deze helemaal afrijden tot bij NS-station Bussum-Zuid (3e rotonde). Hier neemt u de eerste afslag naar de Brinklaan. Op de volgende rotonde (ter hoogte van Brinklaan 136) rijdt u via de derde afslag de parkeergarage in onder het regiokantoor. U kunt de auto ook parkeren aan de Burgemeester de Bordesstraat. Beide opties betaald parkeren.

Download het routekaartje

Regio Gooi en Vechtstreek

Burgemeester de Bordesstraat 80
1404 GZ Bussum

Postbus 251
1400 AG Bussum

Telefoon (035) 69 26 444
Telefax (035) 69 26 440
E-mail: info@regiogenv.nl

Informatie-aanvraag